Hur löser jag in en rabattkod?

Du löser enkelt in din rabattkod i sista steget när du gör din beställning.

Har du redan gjort en beställning och vill lösa in en rabattkod retroaktivt?
Du kan lösa in en rabattkod retroaktivt innan din stylist har skickat förhandsgranskningen av din outfit.

Så här gör du för att lösa in en rabattkod retroaktivt:

Via vår hemsida
1. Logga in på ditt användarkonto
2. Klicka på de tre punkterna högst upp i höger hörn och sedan på "Mina beställningar"
3. Klicka på "Lägg till rabattkod" och ange din rabattkod

Via vår app
1. Logga in på ditt användarkonto
2. Klicka på "Beställningsöversikt" (iOS) eller "Mina beställningar" (Android)
3. Klicka på den grå pennan i övre höger hörn och sedan på "lös in rabattkod"