Hur gör jag för att prenumerera på Zalon-boxar?

Vill du ha trendiga plagg regelbundet? Behöver du nya basplagg för varje säsong? Då kan du prenumerera på Zalon-boxar. Du väljer själv om du vill ha en box var 2, 3 eller 4 månad.

Hur börjar jag prenumerera på Zalon-boxar?
1. Logga in på ditt konto.
2. Klicka på "Prenumerationsinställningar"
3. Välj hur ofta du vill få en box och när din första beställning ska börja. Klicka sedan på "Bekräfta prenumeration". Du kan när som helst avsluta din prenumeration eller byta intervall mellan boxarna.
4. Klart! Inför varje ny box skickar vi ett mejl och frågar om dina önskemål.